Izveštaj sa održanog Foruma „Oblast NDT 2016” u Moskvi

Forun_NDT_2016

Poštovane kolege,

U Moskvi je od 2. do 4. marta 2016.god. sa uspehom završen rad 3. godišnjeg Sveruskog Foruma „Oblast NDT 2016“, koji je najveći u oblasti ispitivanja bez razaranja u Rusiji i zemljama Zajednice nezavisnih država. Na zajedničkom prostoru od 3000 m2, okupljeno je 95 kompanija, vodećih programera, proizvođača, dobavljača opreme, tehnologije i usluga u oblasti ispitivanja bez razaranja, sertifikacioni centri i centri za obuku, naučno istraživački instituti i drugi. U okviru programa rada, uključujući 20 okruglih stolova, bila su pokrenuta aktuelna pitanja razvoja proizvodnje, a takođe i aktuelni problemi primene metoda bez razaranja u industriji.

Pročitajte detaljni izveštaj sa održanog Foruma

Pregledajte fotografije sa održanog Foruma

Hvala što ostajete sa nama! U 2017. god. Forum „Oblast NDT 2017“ se održava zajedno sa 21. Sveruskom konferencijom ispitivanja bez razaranja i tehničkom dijagnostikom.

Pozivamo vas da se pridružite spisku učesnika i naručite izložbeni prostor, kao što su već uradile kompanije, АКС, АСК-Рентген, Галас НДТ, КОНСТАНТА, НУЦ Контроль и Диагностика, Олимпас Москва, ПАНАТЕСТ, Энергодиагностика i drugi.