Održano međunarodno savetovanje „IBR 2016” u Subotici

ibr_2016_sub_06

U Subotici je od 5-7.10.2016. god. održano Međunarodno savetovanje „IBR 2016” Srpskog društva za ispitivanje bez razaranja.

Savetovanje je svečano otvorio Predsednik SDIBR-a, gospodin Goran Sofronić koji je pozdravio sve učesnike skupa, iz zemlje i inostranstva . Bilo je prisutno preko 60 učesnika iz skoro svih privrednih grana u kojima je naša struka prisutna i dali veliki doprinos radu savetovanja na čemu im se zahvaljujemo.

Posebnu zahvalnost upućujemo gospodinu Peteru Trampusu, predsedniku EFNDT-a koji je svojim prisustvom, pozdravnim govorom i aktivnim učešćem u radu skupa, pokazao da je SDIBR cenjeno u Evropi gde i pripada i da dobro radi. On je održao predavanje o stanju IBR-a u Evropi i Svetu, kao i o novim tendencijama u IBR i osposobljavanju kadrova za rad u struci, što nam može dati smernice za dalji rad našeg društva.

Savetovanje je bilo uspešno zahvaljujući svim učesnicima skupa, autorima radova i sponzorima koji su dali materijalnu podršku savetovanju.

Na savetovanju je izloženo 14 radova, a naši sponzori su imali svoje štandove na kojima su nam prikazali najnovije uređaje koji se koriste u IBR-a.

Pregledom galerije slika sa ovog Savetovanja možete videti u kojoj je atmosferi protekao ovaj skup.

Galerija slika: